Antwerps kampioenschap te Ravels

MTBlily.be zorgde voor een mooi verslag:

Ravels had de Kids Challenge en het Antwerps kampioenschap voor aspiranten te gast.

De 14 de en voorlaatste manche van de reeks werd bij de U 15 jarige gewonnen door Arno Van Duyse. Hij haalde het met 1 min voorsprong op Ewout Verhulst en de Limburger Michiel Crijns. Jason De Graeve moest na een verbeten strijd nipt vrede nemen met de 4 de plaats ,terwijl Kobe Bleux de top 5 vervolledigde.

Bij de meisjes zegevierde Tess Van Loy ( Vanomobil) . In één van haar laatste wedstrijden als aspiranten, pakte ze meteen ook de Provinciale titel . Lise Van Wunsel en Rune Debremaeker mochten mee naar het podium in Ravels. Ruben Bogaerts verzekerde zich van de Antwerpse titel bij de jongens.

Dante Coremans won de spurt bij de U 13 jarigen voor Warre Janssens; 3 de van de 50 deelnemers werd Sid Berghmans. Fien Vanhooydonck zegevierde bij de meisjes U13 en werd meteen ook Anwerps kampioene in haar categorie. Sterre Vervloet eindigde op plaats 2 voor Amber Slegers ‘OMC Opoeteren) .

BMX Devil Briek Bertels was de winnaar bij de jongens U11 . Hij klopte Yordi Corsus ( DCM) en Yentl Seynave (Vanomobil) . Ferre Urkens viel met zijn 4 de plaats naast het podium.
Jade Hilven was het sterkste meisje U 11. De Limburgse versloeg Cloe Van den Eede en Lais Berghmans ( Nodrugs) .

Zander Tielens ( Team C Bear) blijft ongenaakbaar bij de jongens U9. Dit keer was hij sterker dan Ryan Laenen en Kobe van Hoek.

Bij de meisjes ging Maxime Destraercke (OFF ROAD CLUB BMX 2000 DESSEL VZW) met de zege aan de haal.

Comments are closed.