Het seizoen gaat van start in Dessel

Are you ready?

Op zondag 1 maart 2015 wordt het nieuwe seizoen van de NODRUGS MTB KIDS Series officieel geopend. De mountainbike scholen en teams hebben weer goed werk geleverd en de kids hebben er volop zin in.

Dat blijkt tenminste uit het grote aantal inschrijvingen. De startnummers worden ondertussen toegekend. Inschrijven is nog steeds mogelijk, maar alle bijkomende inschrijvingen worden toegevoegd achteraan de startlijst.

Dessel mag onmiddellijk uitpakken met een primeur: Ze organiseren naast de Kids Series immers de allereerste Youth Series, dat is een nieuwe wedstrijd voor Nieuwelingen en Junioren. De Youth Series wordt in Dessel opgenomen in een Open wedstrijd voor niet-licentiehouders én licentiehouders.

Uiteraard zorgt dit voor een erg vol programma, maar als we terugblikken op de afgelopen jaren, weten we dat we met de hulp van alle vrijwilligers, commissarissen, ouders én kids vlotjes gaat verlopen. Al zal het wel even wennen worden en vragen we het nodige begrip van alle ouders en deelnemers.

Voor het volledige programma van Dessel, verwijzen we naar de detailpagina van hun wedstrijd.

Hieronder zetten we voor de duidelijkheid even de kleuren van alle nummerborden op een rij zodat iedereen van bij de start meteen mee is en voor de juiste kids kan supporteren:

 NODRUGS MTB KIDS SERIES 2015

nodrugs_mtbkidsseries_2015_stuurborden

 

NODRUGS MTB YOUTH SERIES 2015

nodrugs_youthseries_2015_stuurborden

Comments are closed.