Kids Series Opitter

 In Opitter waren de kids afgelopen weekend aan hun tweede Kids Series toe. De organisatoren hadden dan wel af te rekenen met enige concurrentie van de Kids Trophy in Wallonië, de opkomst was opnieuw erg groot.

Mountainbike.be bracht verslag uit:

Op Limburgse boodem zegevierde Ryan Laenen al voor de tweede week op rij in de U9-categorie. Jasper Ferket en Lars Corsus vergezelden hem op het podium. Bo Schepers zegevierde bij de meisjes en ging Fien Saesen vooraf.

De wedstrijd bij de U11 werd opnieuw gedomineerd door Ferre Urkens, Yordi Corsus en Zander Tielens. In die volgorde nam het drietal ook op het podium plaats. Met een vijfde plaats scratch stak Jade Hilven er met kop en schouders bovenuit bij de meisjes. Met een ruime voorsprong ging ze in wat voor haar een thuiswedstrijd was Lore Sas en Zita Broeckx vooraf.

Bisnummer voor Daan De Puydt die na Dessel zijn tweede zege boekte bij de U13. Arne Janssens eindigde als tweede, de Nederlander Dries Moelker bezette de resterende podiumtrede. Sterre Vervloet rekende bij de meisjes af met Annalisa Jacquemin.

In een sprint met twee trok Lukas Malezsewski het laken naar zich toe in de U15-reeks. Dante Coremans diende vrede te nemen met rang twee, Ide Delbaere werd derde. De Nederlandse Shirin van Anrooij zegevierde bij de meisjes en haalde het voor Tessa Zwaenepoel en Tess Van Loy.

Bekijk hier de uitslagen.

Comments are closed.