Wedstrijdverslag | Kortenberg 9 augustus 2014

NO DRUGS Kids Challenge MTB Kortenberg 9 augustus 2014 | PK aspiranten Vlaams-Brabant

Na de succesvolle eerste editie van april vorig jaar (die toen ook al dik in orde was) werd met belangstelling uitgekeken naar de tweede editie in het prachtige domein van de Bossen van Prins De Mérode in Kortenberg. Na een onderbreking van 6 weken keek iedereen uit naar deze wedstrijd.

Ondanks het gegeven dat deze wedstrijd samenviel met de TFJV en het EK in Graz noteerden we toch 111 deelnemers met vergunning en 26 testers in de Dikke banden Races. (totaal 137 deelnemers)

Na het oplossen van het misverstand met de te volgen kleuren voor de verschillende categorieën verliep het hele gebeuren vlotjes en het strakke tijdsschema werd perfect gerespecteerd. Het bos is dan ideaal om een Kids Challenge MTB te ontvangen: alles compact, startzone achter de aankomstlijn en de vertrekzone van de groepsverkenningen naast de aankomstzone.

De uitslagen van de Kids Challenge lagen in de lijn van de verwachtingen. Iedereen kreeg een zak met geschenkjes en voor alle podia lag er ook nog een medaille klaar. Bovendien kregen ze allen ook een bloemetje zodat de moeders (en grootmoeders) nog meer glunderden.

Voor de Vlaams-Brabantse 12, 13 en 14 jarige aspiranten telde deze wedstrijd tevens als PK.

De podia

GIRLS 14

1. Debremaker Rune

BOYS 12

1. Coremans Dante
2. Vandersteen Jarne
3. Van Campenhout Jetze

BOYS 13

1. Maleszewski Lukas
2. Van der Veken Senne
3. Pauwels Laus

BOYS 14

1. Jordens Jarno
2. Dejonghe Len
3. Felix Kenzo

Een dikke proficiat aan de organiserende club en dank aan alle medewerkers. De organisatie was perfect!

Coppers André

Voorzitter MTB commissie Vlaams-Brabantse afdeling van WBV.

Comments are closed.