Zware kost in Waanrode

De reacties van de ouders en de kids bevestigen het vermoeden: het parcours in Waanrode was niet van de poes. Maar dat maakt de challenge net zo leuk: door de variatie aan parcours komen soms andere namen naar voor:

Bij de jongste Kids zette Florent Guening zijn Waalse zegetocht verder, hij won de wedstrijd voor Zander Tielens (C-Bear) en Tibe Jaenen. Ondanks het feit dat Zander Tielens op dit zwaar parcours stevige concurrentie kreeg, blijft hij leider in het klassement.

Briek Briek (BMX Devils Ravels ) won de reeks U11 voor Geraud Heine en Yordi Corsus.

In de reeks van de U13 jarigen ging de zege naar Trek KMCbiker Daan Depuydt. Hij versloeg Dante Coremans, die na een val op achtervolgen aangewezen was, en Flore Wienen. Sid Berghmans legde beslag op de vierde plaats.

Op Lloyd Sprangers staat geen maat; in Waanrode reed hij van start tot finish aan de leiding en versloeg Tomac Soenen en Waaslander Litse Van Thillo bij de U15 jarigen.

Elisabeth Ullens De Schooten zegevierde bij de meisjes U9. Zij ging Maxime Destaercke en Bo Schepers vooraf.

Jade Hilven klopte Laïs Berghmans bij de meisjes U11, terwijl Sterre Vervloet bij de -13 jarigen Amber Slegers klopte.

Rune Debremaeker (Team8S) was verdienstelijk bij de meisjes U15. Laure Michels finishte op 2 en Tess Van Loy vervolledigde het podium. Sara Siemons (RS Bikes) strandde op 4 in Waanrode.

 

met dank aan mtblily.be voor het verslagje

Comments are closed.